Terug naar startpagina

Music & Dinner voorjaar 2016 - thema: BACH

Terug naar startpagina

Rotary staat bekend om haar succesvolle fondsenwervingsacties. Rotaryclub Zaandam is in 2016 gestart met een nieuwe spraakmakende en vooral smaakvolle manier om geld in te zamelen voor het goede doel. Donderdag 10 maart stond het eerste Music & Dinner event in het teken van de werken van J.S. Bach. Een uitstekend viergangen menu, compleet met wijnarrangement, werd geserveerd in de stijlvolle ambiance van Restaurant De Hoop op d'Swarte Walvis op de Zaanse Schans. Gertru Smit leidde de werken in met heerlijke weetjes en achtergrondinformatie over de componist. Kathinka Pasveer, Maite Tife en sopraan Caroline Stam betoverden het publiek met hun uitvoering van de gekozen stukken.

Couverts waren te verkrijgen voor 95 euro per persoon. De opbrengst werd vermeerderd door de Nederlandse Stichting Voor het Gehandicapte Kind waardoor een mooie cheque kon worden overhandigd aan de stichting Sailing Kids!

Het succes van deze fundraiser, met een belangrijke netwerkfunctie voor Zaanse ondernemers, vraagt om jaarlijkse en misschien wel halfjaarlijkse herhaling.

muziekdiner bach